НОВОСТИ

септември 29, 2021

Dräger Safety Car Roadshow

Dräger Safety Car Roadshow сега и во Скопје! Бидете и Вие дел од ова Дрегер искуство кое ќе се одржи на 01.10.2021 година (09-17h), на локација […]
март 11, 2019

ПОДЕКС – ПОВЕКС ‘18

Во периодот од 9-ти до 11-ти ноември, 2018 година во хотел Дрим во Струга, се оддржа единаесетото стручно советување со меѓународно учество од областа на подземната […]
март 11, 2019

Hytrans Fire System (HFS)

Во јуни 2018 компанијата Hytrans Fire System (HFS) повторно организираше средба од едукативен карактер, на која беа шпретставени новитетите во моќните мобилни пумпи. Hytrans нуди широк […]

Последни вести

Пронајди го својот стил

македонски