НОВОСТИ

мај 25, 2022

Саем INTERSCHUTZ 20.06-25.06.2022

АРМОР ПЛУС ДОО Скопје е компанија која постои на пазарот во Република Северна Македонија 20 години и успешно ги имплементира и промовира сите светски технолошки новитети […]
мај 16, 2022

Саем Птуј 26-28.05.2022

Армор Плус во ПТУЈ од 26-28 мај! Најголемиот настан во Словенија, на кој жителите од поширокото подрачје се запознаваат со единиците за цивилна заштита, спасувачките служби […]
октомври 1, 2021

Dräger Safety Car Roadshow

  Настанот кој го одбележа месец октомври! Членовите на тимот Dräger и Армор Плус (како овластен застапник и сервисер на Dräger Safety портфолиото) на ден 01.10.2021 […]

Последни вести

Пронајди го својот стил

македонски