мај 25, 2022

Саем INTERSCHUTZ 20.06-25.06.2022

АРМОР ПЛУС ДОО Скопје е компанија која постои на пазарот во Република Северна Македонија 20 години и успешно ги имплементира и промовира сите светски технолошки новитети […]
мај 16, 2022

Саем Птуј 26-28.05.2022

Армор Плус во ПТУЈ од 26-28 мај! Најголемиот настан во Словенија, на кој жителите од поширокото подрачје се запознаваат со единиците за цивилна заштита, спасувачките служби […]
октомври 1, 2021

Dräger Safety Car Roadshow

  Настанот кој го одбележа месец октомври! Членовите на тимот Dräger и Армор Плус (како овластен застапник и сервисер на Dräger Safety портфолиото) на ден 01.10.2021 […]
септември 29, 2021

Dräger Safety Car Roadshow

Dräger Safety Car Roadshow сега и во Скопје! Бидете и Вие дел од ова Дрегер искуство кое ќе се одржи на 01.10.2021 година (09-17h), на локација […]
март 11, 2019

ПОДЕКС – ПОВЕКС ‘18

Во периодот од 9-ти до 11-ти ноември, 2018 година во хотел Дрим во Струга, се оддржа единаесетото стручно советување со меѓународно учество од областа на подземната […]
март 11, 2019

Hytrans Fire System (HFS)

Во јуни 2018 компанијата Hytrans Fire System (HFS) повторно организираше средба од едукативен карактер, на која беа шпретставени новитетите во моќните мобилни пумпи. Hytrans нуди широк […]
македонски