Пронајди го својот стил

WORK SAFE BE SAFE

natoflag
NATO CAGE CODE: A007C

Водечка компанија на пазарот за лични заштитни средства

pp aparat protivpozarna zastita protivpozaren aparat hidranska oprema hidranski ormari pp aparat na penaprotivpozarna_hidrantska_hover
oprema za licna zastita опрема за лична заштитаlicna_zastita_hover
специјални програми specijalni programispecijalni_programi_hover
сервис и обука опремаservis_obuka_hover
planinarenje i lov планинарење и лов опремаplaninarenje_lov_hover

ЗАШТИТА И ГРИЖА

Користењето заштитни средства при работа овозможува финансиска помош за најранливите категории во општеството. Во соработка со Здружението за хумано-општествен развој „Проект Среќа“ Скопје, од секоја остварена продажба од колекциите на работна облека од брендот АРМОР ПЛУС, одвојуваме парични средства во вредност од 1 евро кои ќе бидат наменети за изградба и опремување на музичката просторија во домот за деца без родители „11 Октомври“ Скопје.

godini_iskustvo
17

години искуство

profesionalen_tim
12

професионален тим

delovni_sorabotnici
45

деловни добавувачи

trgovski_marki
45

трговски
марки

ЗАШТИТА СПОРЕД СИТЕ СТАНДАРДИ

Не веруваме во среќа, веруваме во посветена работа и врвни технолошки стандарди

КРЕИРАНИ ЗА УСПЕХ

Дизајнирани да инспирираат со секој нов работен ден

ПАРТНЕРИ

АРМОР ПЛУС ДОО е овластен партнер на голем број врвни производители

македонски