АРМОР ПЛУС КОЛЕКЦИИ

Современа колекција изработена од најквалитетна ткаенина која ги задоволува барањата на професионална
работна облека. Колекцијата се карактеризира со фунцкионалност, сестрано користење и модерен крој.
Сертифицирана е по EN ISO 13688:2013 норма.

Ултра модерна колекција работна облека која го следи секое движење на корисникот и обезбедува удобна
работа. Модерниот дизајн и најновите технологии за изработка на текстилот овозможуваат да се чувствувате
слободно и динамично, а во исто време безбедно и заштитено. Користењето удобна и модерна работна облека е
важна за професионалниот изглед и безбедност на работното место.

Новата генерација работна облека AVIATOR е базирана на комфор, функционалност и лична заштита. Уникатниот
дизајн, перфектната слобода на движење, вниманието на детали и технолошки напредни материјали, ја водат
оваа колекција на ново ниво. Највисоките очекувања за дизајн, естетика, квалитет, ергономија и заштита ќе ве
натераат да сакате да ја носите оваа колекција и за работа и во слободно време.

protivpozarna_hidrantska_opremaprotivpozarna_hidrantska_hover
licna_zastitalicna_zastita_hover
specijalni_programispecijalni_programi_hover
servis_obukaservis_obuka_hover
planinarenje_lovplaninarenje_lov_hover

ПАРТНЕРИ

АРМОР ПЛУС ДОО е овластен партнер на голем број врвни производители

македонски