Пронајди го својот стил

WORK SAFE BE SAFE

Водечка компанија на пазарот за лични заштитни средства

ЗАШТИТА И ГРИЖА

Користењето заштитни средства при работа овозможува финансиска помош за најранливите категории во општеството. Во соработка со Здружението за хумано-општествен развој „Проект Среќа“ Скопје, од секоја остварена продажба од колекциите на работна облека од брендот АРМОР ПЛУС, одвојуваме парични средства во вредност од 1 евро кои ќе бидат наменети за изградба и опремување на музичката просторија во домот за деца без родители „11 Октомври“ Скопје.

17

години искуство

12

професионален тим

45

деловни добавувачи

45

трговски
марки

ЗАШТИТА СПОРЕД СИТЕ СТАНДАРДИ

Не веруваме во среќа, веруваме во посветена работа и врвни технолошки стандарди

КРЕИРАНИ ЗА УСПЕХ

Дизајнирани да инспирираат со секој нов работен ден

ПАРТНЕРИ

АРМОР ПЛУС ДОО е овластен партнер на голем број врвни производители

македонски