мај 10, 2022

Наскоро во Армор Плус – Колекција Џокер®️

Наскоро! Новата колекција на работна облека во асортиманот на АРМОР ПЛУС, JOKER, е совршен спој на комфор, модерен дизајн и лична заштита при работа. Со нов […]
август 20, 2020
дрегер

Drager Drug Test®️ 5000

▪️ Систем за тестирање за проверка на моментално присуство на дрога ▪️ За екстремно ниска детекција за THC како и главни состојки на канабис ▪️ Едноставно […]
август 13, 2020
protivpozaren aparat pastor противпожарен апарат

Дизајнерски ПП апарати PASTOR 1930

Супериорен во дизајнот и перформансите, произведен со скоро 90 години искуство во производство на противпожарни апарати и опрема за противпожарна заштита, апаратот Пастор е украс во […]
август 5, 2020
SEAC medicine masks

Медицински маски SEAC®️

Во соработка со италијанскиот производител SEAC, Ви ги претставуваме медицинските маски за лице Libera, Unica и Magica ▪️ Целосна маска за лице наменета за здравствени работници▪️ Заменлив филтер […]
април 29, 2020
Компресор за воздух

SANY-AIR компресор за воздух

Компресија и распрскување на вода/средство за дезинфекција (притисок 2 Бари, 2800 rpm) Во борбата против COVID19, нашата компанија активно работи со цел да ги задоволи сите […]
март 11, 2019
dreger drager

Dräger X-am® 8000

Оптимизиран за безбедносно мерење Безбедносното мерење никогаш не било толку лесно и практично: Уредот Dräger X-am® 8000 мери до седум токсични, како и запаливи гасови, испарувања […]
март 11, 2019

PAC серија 6000/8000

Брзи и робусни уреди за мерење на еден гас   Во индустриските области брзото и сигурно откривање на гас е многу важно. Серијата Dräger PAC ги […]
март 11, 2019

Dräger Alcotest® 6820

Сигурни резултати во сите временски услови Конзумацијата на алкохол на работното место може да има далекусежни и трајни последици. Со Dräger Alcotest® 6820, можете да ја […]
македонски