април 29, 2020
Компресор за воздух

SANY-AIR компресор за воздух

Компресија и распрскување на вода/средство за дезинфекција (притисок 2 Бари, 2800 rpm) Во борбата против COVID19, нашата компанија активно работи со цел да ги задоволи сите […]
македонски