Loading...
Home 2017-12-20T17:25:11+00:00

ARMOR+

ОПРЕМА ЗА ЛИЧНА ЗАШТИТА, ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА, ОПРЕМА ЗА ПРОТИВПОЖАРНА ЗАШТИТА, СПЕЦИЈАЛНИ ПРОГРАМИ, СЕРВИСИРАЊЕ

Последен Каталог

Водечка компанија на пазарот за лични заштитни средства

Во текот на 2010 ние станавме член на PASTOR GROUP на тој начин започна уште една перспектива во областа на услуги и производи за гаснење, опрема и решенија за зголемена безбедност, спасување на животи, имот и животна средина.

Противпожарна и хидрантска опрема

Опрема за лична заштита

Специјални Програми

Сервис и обука

Опрема за планинарење и лов

0
ГОДИНИ ИСКУСТВО
0
ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ
0
СОРАБОТНИЦИ
0
БРЕНДОВИ

WORK SAFE BE SAFE AND DONATE

Користењето на лични заштитни средства при работа, отсега резултира и во финансиска помош за најранливите категории во општеството. Во соработка со Здружението за хумано – општествен развој „Проект Среќа” Скопје, од секоја остварена продажба од колекциите на работна облека од брендот ARMOR +, одвојуваме парични средства во вредност од 1 евро кои ќе бидат наменети за изградба и опремување на музичката просторија во детскиот дом за деца без родители „11 Октомври” Скопје.

ЗАШТИТА СПОРЕД СИТЕ СТАНДАРДИ

Ние не веруваме во среќа, ние веруваме во посветена работа и најсовремените технолошки стандарди.

Препорачано од

ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

Последни новости

Ребрендирање во Армор Плус ДОО Скопје

ноември 28th, 2017|

По повод нашето ребрендирање во Армор Плус ДОО Скопје направивме забава со цел да ги запознаеме нашите клиенти со новото лого. Со помош на фотографиите ќе пробаме да ви ја доловиме нашата забава и се

Револуционерен Секач – Holmatro

ноември 28th, 2017|

Со својата уникатна аголна вилица поставена под агол од 30°, Holmatro Inclined Секачот ја подобрува удобноста на корисникот и го максимизира работниот простор. Едноставно неверојатно. Погледнете: https://youtu.be/IQQGnkCI3q8

Сите новости

Партнери

Armor+

АРМОР ПЛУС ДОО Скопје, познат под името ХОРВАТ ДОО е присутен на пазарот од 2002 година и е главен увозник за опрема и лични заштитни средства и како таков ги дефинира стандардите на пазарот.

Последен Каталог