Ребрендирање во Армор Плус ДОО Скопје

By | 2017-12-20T10:25:13+00:00 ноември 28th, 2017|Uncategorized|

По повод нашето ребрендирање во Армор Плус ДОО Скопје направивме забава со цел да ги запознаеме нашите клиенти со новото лого. Со помош на фотографиите ќе пробаме да ви ја доловиме нашата забава и се надеваме на уште повеќе среќни и успешни моменти.